Max Holloway valt uit voor UFC 222 door blessure – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Max Holloway valt uit voor UFC 222 door blessure

Max Holloway valt uit voor UFC 222 door blessure

UFC 222 heeft een nieuw hoofdgevecht nodig nu Max Holloway uitvalt

De vedergewicht kampioen Max Holloway is vanwege zijn blessure uit zijn aanstaande gevecht met Frankie Edgar teruggetrokken. Bronnen in de buurt van de vechter bevestigden het nieuws vandaag. UFC-functionarissen hebben geen aankondiging gedaan met betrekking tot het evenement. Ook werd het nieuws door verschillende Amerikaanse sites naar buiten gebracht.

Max Holloway valt uit voor UFC 222 door blessure

Max Holloway en Frankie Edgar UFC 222

Er is nog geen bericht over de ernst van de blessure van Holloway, maar zijn gevecht met Edgar kwam vrij snel tot stand nadat de UFC een main event nodig had om de aankomende pay-per-view kaart te vullen op 3 maart in Las Vegas. De UFC kampt de afgelopen periode met wel meer uitvallers zoals ook een Michael Bisping die zich heeft terug getrokken uit de Fight Card van UFC Londen die aanstaande is. Ook daar moest met spoed een nieuwe hoofd partij worden gevonden.

Laatste gevecht van Holloway in december 2017 tegen Jose Aldo

Holloway vocht laatst nog in december toen hij voormalig kampioen Jose Aldo versloeg door derde ronde TKO in zijn eerste titelverdediging als kampioen. Het is een ongelukkige draai nadat Edgar met Holloway op UFC 218 werd uitgeschakeld nadat hij een gebroken orbitaal bot (oogkas breuk) in training had opgelopen. Nu is het Holloway die te maken heeft met een blessure die hem dwingt uit de komende wedstrijd op 3 maart zichzelf terug te trekken.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page