Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231 Nieuws
Nieuws

Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231

Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231

Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231

Bezorgdheid

Holloway probeerde op korte termijn te vechten tegen Khabib Nurmagomedov bij UFC 223, maar hij werd wegens problemen bij het gewicht verminderen terug getrokken. Holloway (19-3) moet nog vechten in 2018 om zijn contract te vervullen. De bovengenoemde hersenschudding-achtige symptomen zag zijn confrontatie in juli met Ortega aan zijn neus voorbij gaan, dit na veel bezorgdheid over zijn verwarde spraak in een televisie-interview op UFC Tonight. De Hawaiiaan beloofde dat hij spoedig naar de kooi zou terugkeren.

Wachten wordt beloond

Nadat Ortega aanvankelijk geen vergoeding voor de late annulering ontving, onthulde Ortega dat hij een niet-bekendgemaakte deal met Dana White had gesloten. Ortega (14-0, 1 NC) verdiende zijn kans op de titel met een verbluffende eerste ronde KO op Frankie Edgar op UFC 222. Hij koos ervoor om niet zomaar tegen Jeremy Stephens te vechten voor de interim titel. Zijn beslissing om te wachten op Holloway lijkt een goede te zijn geweest, en nu staat hij bijna klaar om hem aan het eind van het jaar onder ogen te zien. Overeenkomsten zijn niet ondertekend en de UFC heeft het gevecht nog niet officieel bekend gemaakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws