Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231 - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231

Max Holloway en Brian Ortega in de herkansing tijdens UFC 231

Diverse bronnen in Amerika melden dat er een clash te wachten staat tussen Max Holloway en Brian Ortega. Iets meer dan een maand na de  verplichte afzegging van Holloway voor UFC 226 als gevolg van onverklaarde hersenschudding-achtige symptomen, is de langverwachte titelverdediging van UFC-vederlichte kampioen Max Holloway ten opzichte van Brian Ortega om geboekt. UFC 231 staat gepland voor 8 december in de Scotiabank Arena. Het is het eerste UFC-evenement in Toronto sinds UFC 206 in 2016, dat werd bekroond door Holloway’s interim titelstrijd tegen Anthony Pettis.

Max Holloway en Brian Ortega treffen elkaar tijdens UFC 226

Bezorgdheid

Holloway probeerde op korte termijn te vechten tegen Khabib Nurmagomedov bij UFC 223, maar hij werd wegens problemen bij het gewicht verminderen terug getrokken. Holloway (19-3) moet nog vechten in 2018 om zijn contract te vervullen. De bovengenoemde hersenschudding-achtige symptomen zag zijn confrontatie in juli met Ortega aan zijn neus voorbij gaan, dit na veel bezorgdheid over zijn verwarde spraak in een televisie-interview op UFC Tonight. De Hawaiiaan beloofde dat hij spoedig naar de kooi zou terugkeren.

Wachten wordt beloond

Nadat Ortega aanvankelijk geen vergoeding voor de late annulering ontving, onthulde Ortega dat hij een niet-bekendgemaakte deal met Dana White had gesloten. Ortega (14-0, 1 NC) verdiende zijn kans op de titel met een verbluffende eerste ronde KO op Frankie Edgar op UFC 222. Hij koos ervoor om niet zomaar tegen Jeremy Stephens te vechten voor de interim titel. Zijn beslissing om te wachten op Holloway lijkt een goede te zijn geweest, en nu staat hij bijna klaar om hem aan het eind van het jaar onder ogen te zien. Overeenkomsten zijn niet ondertekend en de UFC heeft het gevecht nog niet officieel bekend gemaakt.

Bekijk ook

Kooivechter scoort 'TURBO' knock-out! 'Ronken op het canvas'

Kooivechter scoort ‘TURBO’ knock-out! ‘Ronken op het canvas’

Voordat de Rus het wist lag hij te ronken op het canvas

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page