Matt Mitrione beschuldigd Roy Nelson van valspelen tijdens Bellator 194 Nieuws
Nieuws

Matt Mitrione beschuldigd Roy Nelson van valspelen tijdens Bellator 194

Matt Mitrione beschuldigd Roy Nelson van valspelen tijdens Bellator 194

Matt Mitrione en Roy Nelson zijn redelijke vrienden maar dat blijkt over te zijn!

Zelfs nadat ze gevochten in 2012 hadden en Nelson Mitrione versloeg bleven zij vrienden. Aan die goede gevoelens is een einde gekomen, vertelde Mitrione aan Ariel Helwani op de maandageditie van The MMA Hour. Mitrione versloeg Nelson met meerderheidsbeslissing tijdens het belangrijkste evenement van Bellator 194 op vrijdagavond op Mohegan Sun in Connecticut om door te gaan naar de halve finales van het Bellator Heavyweight World Grand Prix-toernooi. Mitrione won de eerste twee rondes op alle kaarten van de juryleden, terwijl Nelson de derde won. Eén jurylid, Dave Tirelli, scoorde de derde 10-8 voor Nelson, waardoor het gevecht gelijk werd getrokken op zijn kaart.

Matt Mitrione beschuldigd Roy Nelson van valspelen tijdens Bellator 194

Nelson gebruikte illegale technieken

In de partij en Nelson's overheersing op Mitrione hield hij hem in de klem en regende hij slagen op het lichaam van Mitrione. Nelson, zei Mitrione, had zijn teen in de kooi en gebruikte het als hefboom om de positie vast te houden en door te gaan met het uitdelen van stoten terwijl Mitrione probeerde eruit te komen. Hij neemt zijn linkerhiel en brengt hem over Nelson's rechterkuit en knijpt vervolgens zijn knieën samen. Mitrione deed dat ongeveer op 1:54 in de derde ronde en dat is het moment waarop Nelson de kooi gebruikt voor hulp, mogelijk illegaal.

Waarschuwing van de scheidsrechter

"Roy plaatste vervolgens zijn grote teen rechts en hief zijn voet van de grond en stak hem in het hek," zei Mitrione. "En toen gedurende 45 seconden oftewel 40 seconden of zo in die ronde toen hij bovenop me stond, mij sloeg of vasthield, was hij vals aan het spelen. Hij had al deze invloed, omdat hij zich van het hek af duwde en tegen me aan lag. 'Op een gegeven moment waarschuwde scheidsrechter Dan Miragliotta Nelson. Maar toen startte Nelson met meer stoten naar Mitrione's hoofd en Miragliotta richtte zich daarop, zei Mitrione.

De bereidheid van Nelson om buiten de regels te werken, heeft mij kwaad gemaakt op 'Big County', zei Mitrione.

Oh, ik ben vol integriteit, ik val niet af, ik gebruik geen steroïden of iets anders, bla bla bla, "Dan begin je te vals spelen zodat je kunt winnen? "zei Mitrione. "Dat is vuil spel, man. Je bent een grootse kerel met valse integriteit en ik ben er kwaad om. En als jullie denken dat ik een zure verliezer ben, ga dan gewoon terug en bekijk de video. "Mitrione, 39, zei dat hij na het gevecht backstage naar Nelson ging om hem te feliciteren met een goed gevecht en een taaie tegenstander te zijn. Nelson was niet geïnteresseerd in een leuk gesprek, zei Mitrione. Mitrione beschreef het antwoord van Nelson en de reactie van zijn team als "afwijkend".

Hoewel het een meerderheidsbesluit was, zei Mitrione dat hij het een dominante overwinning acht, gezien de omstandigheden.

"Wat ik bedoel is, voor de tijd dat hij zogenaamd dat gevecht won, voor de tweede helft van de derde ronde, was hij vals aan het spelen," zei Mitrione. "Dus, ik beschouw het helemaal niet als een winst. Ik denk dat ik hem unaniem heb gepakt en ik denk dat hij een bedrieger is. Dus verloor ik alle respect voor hem en het zal niet cool zijn als Roy ooit weer verder gaat. Dat is oneerlijk en nep. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws