Matt Hughes terug op de jiu-jitsu mat, slechts twee maanden na zijn ongeluk! Nieuws
Nieuws

Matt Hughes terug op de jiu-jitsu mat, slechts twee maanden na zijn ongeluk!

Matt Hughes terug op de jiu-jitsu mat, slechts twee maanden na zijn ongeluk!

Het is een kwestie van overleven! Matt Hughes terug op de jiu-jitsu mat slechts twee maanden na ongeluk!

UFC-legende Matt Hughes was terug op de matten en liet een paar Braziliaanse jiu-jitsu technieken zien, maar twee maanden nadat hij ernstig gewond raakten in een aanrijdingen met een trein in Illinois. Hughes 'vriend Tony Zucca heeft maandagavond de ongelooflijke video op zijn Instagram-pagina geplaatst.

Foto: instagram.com/tonyzucca
Foto: instagram.com/tonyzucca

"Ik liet hem slechts vijf dagen alleen, kom terug en zie hem rollen!" Yucca schreef. “Ongelooflijk!”

Hughes, 43, reed op 16 juni tegen een trein aan in Raymond, Ill., Toen de binnenkomende trein zijn pickup aan de passagierszijde raakte. Hughes, de UFC Hall of Famer, werd naar het HSHS St. John's Hospital in Springfield, Ill.gebracht, Waar hij sindsdien is behandeld.

Ondanks het feit dat er geen gebroken botten of interne verwondingen waren, was de voormalige UFC weltergewichtkampioen een paar dagen na de botsing slechts 'minimaal responsief'. Hughes 'familie kondigde aan dat hij in de weken na de crash met een traumatische hersenbeschadiging zou kunnen achterblijven.

Langzaam op de terugweg

Nu blijkt dat Hughes het veel beter doet dan verwacht. Zucca publiceerde vorige week een foto van hem en Hughes terwijl zij sushi haalden, en Hughes in een rolstoel zat. Het lijkt erop dat de langdurige vechter sindsdien nog meer is gevorderd in zijn herstel.

"Zo geweldig om die lach te zien en te horen,' zei Zucca. 'Als ik een video van gisteren zou hebben geplaatst, en het vandaag vergeleken zou hebben met deze ... en je geloofde nog steeds niet in wonderen. Nou, er is niets dat je ooit verandert". Namelijk vechters spirit, en pure wilskracht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws