Massieve vrouwelijke judoka in MMA gevecht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Massieve vrouwelijke judoka in MMA gevecht

Massieve vrouwelijke judoka in MMA gevecht

Massieve vrouwelijke judoka in MMA gevecht slacht tegenstander af

Gewicht en lengte doen er toe in een gevecht, laten we eerlijk zijn. Met alle andere factoren die gelijk blijven, beschikt de ‘grotere’ persoon meestal om een ​​enorm voordeel als het gaat om kracht evenals het vermogen om flinke klappen en stoten uit te delen en schade aan de tegenstander te doen toe brengen.

Gewicht tegenover vaardigheid

In een MMA gevecht, wanneer beide beoefenaars van soortgelijke vaardigheid zijn, is de ‘grotere’ persoon waarschijnlijk in het voordeel om te winnen. In de onderstaande video zien we een voorbeeld van een enorm verschil in grootte in een vrouwelijk MMA gevecht tussen een judo beoefenaar en een thaibokster.

Dit gevecht vond plaats in Japan, dat is waarschijnlijk de enige plek die het mogelijk maken een zodanig gevecht met verschillen te laten plaatsvinden. De vrouwelijke judoka in deze video is zo groot dat haar tegenstander Gabi Garcia een kleuter lijkt.

Freakshow gevechten

Japan hield zeker freakshow gevechten vaker hoewel en dit zeker past de ideologie van de oorspronkelijke MMA gedachte. Je moet toch echte de durf bewonderen van iemand die de strijd aangaat met een reus. Gabi Garcia ging van start met een goede strategie door constant te verplaatsen en een aantal behoorlijk goede stoten en trappen te geven. Maar het leek net zoiets als het gooien van een knikker tegen wolkenkrabber, en maar hopen dat hij daar door om zou vallen.

Je vraagt ​​je af waarom Gabi Garcia of haar team zou instemmen met iemand zo veel groter te bestrijden. Hopelijk was ze goed gecompenseerd in geld omdat het bestrijden van iemand zo veel groter potentieel gevaarlijk is.

Het zit hem in de wortel techniek

De judoka is niet alleen veel groter en sterker, maar ook een goede worstelaar. Eenmaal op de grond, overdondert de judoka snel haar veel kleinere tegenstander en schakelt haar uit met een nek klem.

Bekijk de video maar eens goed en leer, want iemand mag groter en sterker lijken. Met de juiste techniek met het mogelijk zijn iedereen te verslaan.

OVER JUDO:

Judo (柔道 jūdō?, Betekent “zachte manier”) werd opgericht als een fysieke, mentale en morele pedagogie in Japan, in 1882, door Jigoro Kano (嘉納 治 五郎). Over het algemeen gecategoriseerd als een moderne krijgskunst die later uitgroeide tot een gevecht en Olympische sport. Het meest opvallende kenmerk is het competitie-element, waarbij het doel is om ofwel te gooien of neergooien van een tegenstander en deze op de grond te immobiliseren of anderszins onderwerpen een tegenstander met een pin of dwingen een tegenstander met een gezamenlijke slot of een vernauwing in te dienen. Trekken en duwen door handen en voeten evenals wapensdefensie zijn een deel van judo, maar slechts in vooraf geregelde vormen (kata, 形) en zijn niet in de judoconcurrentie of vrije training (randori, 乱 取 り). Een judo beoefenaar wordt een judoka. [Bron: Wiki]

Bekijk ook

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi van de bekende sportschool Mike's Gym

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Boksster Bridges halfnaakt bij weging wedstrijd | video

Ebanie Bridges weet hoe zij de aandacht moet trekken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page