Massaro Glunder treft Japanse tegenstander op K-1 Nieuws
Nieuws

Massaro Glunder treft Japanse tegenstander op K-1

Massaro Glunder treft Japanse tegenstander op K-1

Massaro Glunder treft Japanse tegenstander op K-1

Opleving van de K-1

Er gaan al geruime tijd geruchten dat de K-1 zelfs Europa aan zal gaan doen, Duitsland maar ook Nederland wordt genoemd al respectievelijke landen waar een toernooi georganiseerd gaat worden. Echter is dit tot op heden nog niet bevestigd. Dat de K-1 een flink een opleving meemaakt is duidelijk en dat het niet alleen in Japan nog steeds razend populair is staat buiten kijf. Steeds meer Nederlandse vechters van de nieuwe kickboks generatie lijken hun weg te vinden naar de K-1.

Nederlandse overheersing

In het verleden was er sprake van Nederlandse overheersing in de K-1, namen als Ernesto Hoost, Remy Bonjasky en velen meer staan nog vers in het geheugen gegrift van de K-1 fans in Japan. Nu met vechters als Glunder en Mannaart een nieuwe generatie toe lijkt te treden zijn de verwachtingen erg hoog gespannen. Glunder vocht overigens al eerder in april 2015 tegen Masaaki Noiri in de K-1 een partij die hij won op KO.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws