Massale vechtpartij in 'Khabib stijl' op BJJ event (video) Nieuws
Nieuws

Massale vechtpartij in 'Khabib stijl' op BJJ event (video)

Massale vechtpartij in 'Khabib stijl' op BJJ event (video)
Massale vechtpartij in 'Khabib stijl' op BJJ event (video)

Erberth Santos is in het verleden betrokken geweest bij vele incidenten op en naast de matten, en is algemeen bekend als de 'Bad Boy' van Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ).

De wereldkampioen van 2017 Erberth Santos is een zeer controversieel figuur en heeft veel haters, vooral in zijn geboorteland Brazilië.

Hij is op een heel nieuw niveau gekomen toen hij afgelopen weekend tijdens de laatste wedstrijd, van het met sterren bezaaide BJJ Stars evenement een heftige ruzie uitlokte.

Voetveeg

Felipe Pena en Erberth Santos stonden tegenover elkaar in de laatste wedstrijd van de avond. Pena nam actie en veegde vervolgens Santos, die vervolgens zijn knie leek te hebben geblesseerd.

Santos zat vervolgens aan de zijkant van de mat en kreeg ruzie met een paar van Pena's teamgenoten. Terwijl de wedstrijd met Santos opnieuw een aanvang nam, bleef Santos ruzie maken met iemand in de menigte.

Ruzie zoeker

Dit is wanneer Santos naar het team van Pena rende en een 'Khabibje' deed, waardoor een massale vechtpartij op gang kwam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws