MASSA ONTSLAG! Bellator zet groot aantal vechters op straat
Home / Nieuws / MASSA ONTSLAG! Bellator zet groot aantal vechters op straat

MASSA ONTSLAG! Bellator zet groot aantal vechters op straat

MASSA ONTSLAG! Bellator zet groot aantal vechters op straat

Bellator heeft grote schoonmaak gehouden binnen haar vechters stal. De Amerikaanse vechtsport organisatie waar ook een aantal Nederlanders vechten, zet maar liefst 18 vechters op straat.

Bellator bevestigd dat ze afscheid heeft genomen van verschillende atleten, hoewel specifieke details niet zijn bekendgemaakt. Onder de vechters die aan de kant zijn gezet, zijn de voormalige wereldkampioenen Daniel Straus en Liam McGeary.

Opvallende namen

De vechters die het veld moeten ruimen zij; Daniel Straus, Liam McGeary, Bec Rawlings, Heather Hardy, Tywan Claxton, Tyree Fortune, John Teixeira, Khonry Gracie, Amanda Bell, Alessio Sakara, Demarques Jackson, Chuck Campbell, Olga Rubin, Dominic Mazzotta, Mike Jasper, Kirill Sidelnikov, Ryan Spillane en Steve MacDonald.

Er zitten geen Nederlandse namen bij de ontslagen, sterker nog Ilias Bulaid melde vorige week dat zijn contract verlengd is. Denise Kielholtz staat dit weekend in de Bellator kooi in een titelgevecht. Opvallende namen naast Straus en McGeary, zijn Ben Rawlings en Heather Hardy, die Rawlings nog wel eens zou kunnen volgen naar Bae Knuckle organisatie BKFC.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page