Marvin Monteiro tegenover Nordin Ben Moh op Enfusion Final 8 Nieuws
Nieuws

Marvin Monteiro tegenover Nordin Ben Moh op Enfusion Final 8

Marvin Monteiro tegenover Nordin Ben Moh op Enfusion Final 8

Er is een vervanger gevonden voor Redouan Laarkoubi op Enfusion Final 8 Abu Dhabi

Via John Mo werden wij op de redactie op de hoogte gesteld over het feit dat de uitgevallen Redouan Laarkoubi vervangen gaat worden op Enfusion Final 8 Abu Dhabi door Marvin Monteiro. Zijn laatste partij staat iedereen nog vers in het geheugen gegrift, dit aangezien Monteiro zijn laatste partij na 3 seconden won op het Amsterdam Enfusion event middels achtetwaartse trap. Dat hij nu tegenover Ben Moh staat verzekerd vuurwerk. Dat Laarkoubi uitvalt is een bittere pil voor de vechter zelf als zijn fans, Laarkoubi is een geliefde vechter, echter zullen wij hem vast na zijn herstel weer snel zien schitteren.

Marvin Monteiro tegenover Nordin Ben Moh op Enfusion Final 8

Petchchaiyo tegen Yassin Baitar in de reserve partij van de Final 8

De Thai Petchchaiyo die nog in Amsterdam tegen Tayfun Ozcan heeft gevochten, gaat tegen Yassin Baitar vechten in de reserve partij van de Final 8. Ook dit is een gevecht om niet te missen, Petchchaiyo zal zeker kunnen steunen op support van Buakaw Banchamek die als special guest op Enfusion Final 8 Abu Dhabi aanwezig zal zijn. De aanwezigheid van een grote en zeer gerespecteerde vechter als Buakaw op Enfusion geeft aan hoe de organisatie inmiddels wereldwijd gezien wordt. En laten wij eerlijk zijn men groeit als kool met de geweldige mix van lokaal talent en bekende vechters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws