Martin Nguyen zet zijn One Championship titel op het spel tijdens Unstoppable Dreams! Nieuws
Nieuws

Martin Nguyen zet zijn One Championship titel op het spel tijdens Unstoppable Dreams!

Martin Nguyen zet zijn One Championship titel op het spel tijdens Unstoppable Dreams!

Youtube
Youtube

Onderbreking in het winst record voor Nguyen

Nguyen, die zowel titels van 155 als 145 pond bij One Championship in bezit heeft, kwam tekort in zijn poging om een ​​derde titel te bemachtigen, omdat hij op 12 maart verloor van Bibiano Fernandes in de strijd om de bantam titel. Dit was gelijk een onderbreking in het winst record voor Nguyen, die al die overwinningen binnen twee rondes had voltooid. Lee is de broer van Angela Lee en heeft op Unstoppable Dreams een van zijn laatste vier gevechten, allemaal onder auspiciën van One Championship. Meest recent, versloeg hij Kazunori Yokota in de tweede ronde tijdens One "Visions of Victory" op 9 maart.

One Championship groeit als kool

De organisatie maakt een extreme groei door en heeft zelfs een kickboks league in het leven geroepen. Daar is een veld van internationale vechters voor gecreëerd waaronder ook een aantal Nederlandse top kickboksers zoals Regian Eersel. Er wordt veel verwacht van deze nieuwe toevoeging bij One.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws