Martin Nguyen ONE Championship Vedergewicht Wereld Kampioen Nieuws
Nieuws

Martin Nguyen ONE Championship Vedergewicht Wereld Kampioen

Martin Nguyen ONE Championship Vedergewicht Wereld Kampioen

Martin Nguyen gekroond als de nieuwe ONE Vedergewicht Wereld Kampioen door Knockout tegen Marat Gafurov!

Kuala Lumpur, Maleisië: De grootste sportmedia-oganisate in de Aziatische geschiedenis, ONE Championship™ (ONE), heeft het iconische stadion Negara in Kuala Lumpur, Maleisië, op zijn grondvesten laten schudden met een aantal gevechten van wereldklasse afgelopen weekeinde. "ONE: QUEST FOR GREATNESS" heeft een reeks spannende wedstrijden laten zien, uitgevoerd door het absolute beste in lokaal en internationaal vechtsport talent. In de hoofd partij versloeg Martin "The Situ-Asian", Marat "Cobra" Gafurov in hun rematch om de nieuwe ONE Vedergewicht Wereldkampioen titel.

Gafurov domineerde maar Nguyen kwam verrassend terug

Gafurov domineerde de eerste ronde met zijn prachtige worstel technieken in zijn arsenaal, maar Nguyen vond zijn succes in de tweede ronde toen hij zijn Russische vijand met zijn opvallende vechtstijl versloeg. Door een opening te creëren, reageerde Nguyen op de Jab van Gafurov met een rechterhand, dat de nu voormalige kampioen in het midden van de ONE Championship-kooi compleet verraste. Nguyen's opmerkelijke verovering opGafurov leverde hem de "GoDaddy Knockout of the Night" award op.

Dankwoord aan vader en Marat Gafurov

Martin Nguyen, de bekroonde ONE Vedergewicht Wereldkampioen, verklaarde: "Ik wil dit gevecht opdragen, niet alleen aan Maleisië om zo'n gastvrij, en zo'n mooi land te zijn. Dit is voor mijn vader. Hij was mijn inspiratie voor de hele training periode toen ik geestelijk brak. (Hij en) de jongens hielden mij staande. Ik heb een dodelijke bovenhand, maar het is niet mijn enige wapen. "Bedankt aan Marat [Gafurov] om me de kans te geven" kampioen te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws