Marouan Toutouh de ring in tegen Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 67 Nieuws
Nieuws

Marouan Toutouh de ring in tegen Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 67

Marouan Toutouh de ring in tegen Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 67

Kunlun Fight 67 belooft een Nederlands - Marokkaans feestje te worden Marouan Toutouh vecht tegen Buakaw Banchamek!

Via het Twitter en Facebook account van John Do werd bekend gemaakt, dat Marouan Toutouh de ring in zal gaan tegen de befaamde Thaise topvechter Buakaw Banchamek. Dat Toutouh Banchamek nu face to face zal ontmoeten geeft wat weer over het talent wat wij in Nederland hebben rondlopen. Onze Nederlandse - Marokkaanse vechters worden vaak onderschat en krijgen helaas niet altijd de erkenning die zij verdienen, maar laat ik u verzekeren dat je heel wat in je mars moet hebben om tegen een grote naam als Buakaw Banchamek de ring in te gaan.

Meerdere kanshebbers op Kunlun Fight 67

Er zijn nog een aantal bekende namen die aantreden op het grote evenement die steeds meer naam krijgt, zo vecht Mohamed Mezouari staat tegenover Marat Grigorian die bij Glory onder contract staat. En zal ook Ilias Bulaid uitkomen op Kunlun fight 67, en wel tegen de Thai Petchtanong van de befaamde Banchamek Gym! Stay tuned zou ik zeggen!

Marouan Toutouh de ring in tegen Buakaw Banchamek op Kunlun Fight 67
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws