MAROKKO VS NEDERLAND: Kickboksers en MMA vechters gezocht Nieuws
Nieuws

MAROKKO VS NEDERLAND: Kickboksers en MMA vechters gezocht

MAROKKO VS NEDERLAND: Kickboksers en MMA vechters gezocht
MAROKKO VS NEDERLAND: Kickboksers en MMA vechters gezocht

Er staat een vechtsport event op het programma in oktober. Waar een Marokkaans en Nederlands team het tegen elkaar op zullen nemen.

Global Fight TV organiseert het unieke event. De opzet is dat twee team het tegen elkaar opnemen, in dit geval een Marokkaans en Nederlands team van vechters.

Elk team bestaat uit 6 vechters onderverdeeld in 3 kickboksers en 3 MMA-vechters. De vechters krijgen tegenstanders van hun eigen niveau tegenover zich. Aangezien het geheel gefilmd wordt, start Global Fight TV een maand voor het event met filmen van afleveringen ter promotie.

Aanmelden

De organisatie doet een oproep voor vechters die zich aan willen melden. Alle deelnemers moeten minimaal B-klasse vechters zijn. Wel meldt de organisatie dat niet B-klassers zich kunnen aanmelden voor een eventueel voorprogramma.

Er lijken meerdere events op de rol te staan want de organisatie geeft aan dat niet geselecteerde vechters later wellicht een kans maken. Meer informatie over het event vindt je door hier te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws