Mark Hunt voor eigen veiligheid verwijderd van UFC Sydney Fight Card! Nieuws
Nieuws

Mark Hunt voor eigen veiligheid verwijderd van UFC Sydney Fight Card!

Mark Hunt voor eigen veiligheid verwijderd van UFC Sydney Fight Card!

Sydney's UFC Fight Night 121 evenement heeft een grote klap te verwerken gekregen nu de lokale favoriet Mark Hunt van de kaart verwijderd is!

Mark Hunt is van de kaart verwijderd in het belang van de vechter zijn eigen veiligheid, na bekentenissen in een artikel op de website Players Voice. De vervanger van de 43-jarige Hunt zal Fabricio Werdum zijn. Werdum staat op 19 november oog in oog met Marcin Tybura in de hoofdpartij op het evenement in de Qudos Arena in Sydney.

Mark Hunt voor eigen veiligheid verwijderd van UFC Sydney Fight Card!

Hunt is momenteel ook in een rechtszaak gewikkeld met de UFC

De Daily Telegraph meldde dat de UFC officials het artikel hebben beoordeeld waarin Hunt sprak over de gevolgen die hij in zijn lange vechtcarrière heeft ondergaan. Hunt is momenteel ook in een rechtszaak gewikkeld met de UFC en eist compensatie, voor de schade die hij heeft geleden tegen Lesnar die doping testen mislukte na hun gevecht. Hunt gaf aan dat Lesnar hierdoor in het voordeel was en hem ernstig letsel heeft toegebracht, wat niet had gebeurt zonder doping!

Geheugen aangetast door het vechten

"Soms slaap ik niet goed. Je kunt me horen beginnen te stotteren en mijn woorden zijn warrig. Mijn geheugen is niet zo goed", schreef Hunt in Players Voice."Mijn korte termijn geheugen is aangetast, maar ik kan de shit die ik jaren en jaren geleden deed, herinneren". "Dat is gewoon de prijs die ik heb betaald, de prijs van een vechter". "Maar ik heb tegen veel drugs misbruikers gevochten en veel lestel opgelopen van jongens die bedriegen en dat klopt niet".

Volgens de UFC officials werden zij voor het eerst bewust gemaakt van de gezondheidsgerelateerde uitspraken tijdens het lezen van dit artikel, en als zodanig voelde zij dat ze de nodige veranderingen moesten doorvoeren. Een UFC medewerker vertelde de Daily Telegraph: "De gezondheidsgerelateerde uitspraken van Hunt in het artikel, vertegenwoordigen de eerste keer dat UFC op de hoogte was van deze claims".

Eerst verdere testen en onderzoeken ondergaan

"De gezondheid en veiligheid van de atleet is van het grootste belang voor de organisatie en het zou nooit weten dat een atleet zichbe klaagt over gezondheidskwesties voor een gevecht. De organisatie zal eisen dat Hunt verdere tests, en evaluaties zal ondergaan voordat hij ooit weer in een toekomstige UFC wedstrijd mee mag vechten".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws