Mark Hunt: Alistair Overeem loog over voedselvergiftiging - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Mark Hunt: Alistair Overeem loog over voedselvergiftiging

Mark Hunt: Alistair Overeem loog over voedselvergiftiging

Overeem loog over voedselvergiftiging, zegt Mark Hunt!

Mark Hunt: Alistair Overeem loog over voedselvergiftigingEr is een kleine rel ontstaan in de MMA wereld, zo beweert Mark Hunt dat Alistair Overeem gelogen heeft over zijn gezondheidstoestand vlak voor een wedstrijd.

Mark Hunt weigert te geloven dat Alistair Overeem vlak voor UFC 209 voedselvergiftiging had. De voormalige Strikeforce zwaargewichtkampioen worstelde 24 uur voor het evenement met voedselvergiftiging. Twee maal heeft hij kort in het ziekenhuis gelegen en heeft ter behandeling een infuus gekregen.

Hunt ziet hier de logica niet van in. Maandag zei hij bij The MMA Hour dat hij niet op de hoogte was. De UFC zou hem pas na de partij hebben ingelicht.

De grootste onzin

‘Ze hebben mij niets verteld. Ik vind het onzin. Het is onzin, weet je. Regels zijn er voor iedereen, iedereen zou zich aan de regels moeten houden. Hij zag er niet ziek tijdens het gevecht. Hij lijkt erop dat hij behoorlijk gehydrateerd was.

Ik geloof niet dat Overeem ziek was. Hij heeft gelogen en ze zeiden: Oh, hier heb een infuus. Nog wat meer hulp. Wat een onzin, ik denk dat ik dat volgende keer ook zeg dat ik ziek ben. Flauwekul.’

Hunt heeft meerdere tegenstanders aangevallen, waaronder Overeem, over het niet halen van testen, vals spelen en vermeend doping gebruik. Nu hij op de hoogte is gesteld van het gebruik van een infuus, is zijn standpunt niet verzacht.

Weggekomen met bedrog

‘Normaal gesproken is een verlies te overzien, je leert er mee te leven’, zei Hunt. ‘Maar hij kwam weg met bedrog, zo is het. Hij kwam er mee weg, goed voor hem. Hij werd niet betrapt, ze hielpen hem zelfs. Nou, fuck, voor mij ben je dan nog steeds een bedrieger. Net als al die anderen. Ze hebben geluk dat ze er mee wegkomen. En zo is het, vriend.’

Dit weekend vecht Hunt tegen Derrick Lewis op UFC Fight Night 110.

Bijdrage Headkick (via www.bloodyelbow.com)

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page