Manny Pacquiao zinspeelt naar bokswedstrijd tegen Conor McGregor in 2018 Nieuws
Nieuws

Manny Pacquiao zinspeelt naar bokswedstrijd tegen Conor McGregor in 2018

Manny Pacquiao zinspeelt naar bokswedstrijd tegen Conor McGregor in 2018

Via een Instagram post zinspeelde Manny Pacquiao op een aanstaand gevecht tussen hem en Connor McGregor!

In augustus stapte UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor over naar het boksen en vocht hij tegen de ongeslagen legende Floyd Mayweather Jr. Terwijl de Ier geprezen moest worden voor het vechten tegen een legende in zijn pro-boksdebuut, ging zijn poging om dat te doen uiteindelijk de meest verwachte manier, want hij werd gestopt door een salvo stoten in de 10e ronde.

Geen MMA maar toch blijven boksen

Met deze bokswedstrijd achter zich, was de perceptie dat McGregor's volgende gevecht in het Octagon van de UFC zal zijn. In termen van mogelijke tegenstanders is de voorloper absoluut Tony Ferguson, hoewel Nate Diaz, Tyron Woodley en Georges St-Pierre ook opties zijn. Echter zinspeelde Pacquiao dus op een aanstaande gevecht tussen hemzelf en McGregor. "Happy Thanksgiving!" Zei Pacquiao in zijn bericht. "Blijf fit mijn vriend. #realboxingmatch # 2018. "

Of de post een teaser, uitlokker of gewoon een grapje is zullen wij moeten bezien. Of sluit Manny Pacquiao zich aan bij de vele uitdagers van McGregor?

Manny Pacquiao zinspeelt naar bokswedstrijd tegen Conor McGregor in 2018
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws