Manny Pacquiao na lange afwezigheid de boksring weer in Nieuws
Nieuws

Manny Pacquiao na lange afwezigheid de boksring weer in

Manny Pacquiao na lange afwezigheid de boksring weer in

Manny Pacquiao na lange afwezigheid de boksring weer in

Goede voorbereiding is het halve werk

"We hebben het zwaardere gedeelte van de voorbereiding al voltooid en ik voel me heel goed. Ik ben op gewicht, dus ik ben meer dan tevreden. Het waren drie lange, moeilijke maanden, maar ik ben gelukkig. "Ik verwachtte altijd een groot gevecht te doen zoals dit. Ik heb altijd opgekeken naar Manny, nu wordt hij aan mij gegeven en ben ik degene die de titel verdedigt. Daar heb ik van gedroomd toen ik professioneel begon te boksen, om een groot kampioen te zijn.

Jarenlang op zoek naar de titel

"Ik was jarenlang op zoek naar de titel en ik weet dat bepaalde kampioenen wat minder risicovolle keuzes maken, maar een gevecht tegen Pacquiao wordt niet altijd aan je gegeven, dus ik pakte deze kans met plezier. Voor mij is vechten met hem iets heel groots, alle gevechten zijn riskant, ik weet dat ik ga boksen waar hij thuis is. Velen vragen zich af waarom ik geen makkelijke tegenstander heb gekozen, maar dit is mijn kans en ik moet mezelf bewijzen. "

Wat de wedstrijd zelf betreft, gelooft Matthysse dat hij in staat is om Pacquiao met beide handen uit te schakelen.

"Hij zal zich verplaatsen vanaf de eerste ronde, ik heb twee sterke handen en hij beweegt heel goed. Misschien zal hij van de buitenkant komen, maar op elk moment kan hij naar voren komen. Hij is niet hetzelfde als hij een paar jaar geleden was, maar hij heeft zich altijd goed voorbereid op zijn gevechten, ik ben van plan er goed uit te zien, te winnen, terug te keren naar mijn stad met de titel, een goede rechterhand kan het gevecht beëindigen, maar ik kan ook de uitkomst bepalen met links, zoals de vorige, "zei Matthysse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws