Manhoef uit vechtpensioen? 'Tegen deze knokker meteen' (video) Nieuws
Nieuws

Manhoef uit vechtpensioen? 'Tegen deze knokker meteen' (video)

Manhoef uit vechtpensioen? 'Tegen deze knokker meteen' (video)

Melvin Manhoef kondigde recentelijk zijn vechtpensioen aan in het MMA. Toch kriebelt het nog steeds en zou een snelle terugkeer mogelijk kunnen zijn. Een vechter waar meteen tegen zou willen vechten is Gokhan Saki.

Tijdens de uitzending van Glory 82 van afgelopen weekend noemde Manhoef de mogelijkheid op een terugkeer aan. ,,Het kriebelt nog steeds, als ik train denk waarom ook niet", zegt Manhoef. Een kickbokswedstrijd zou een optie zijn.

In Nederland

Als deze gelegenheid zich voordoet en Gokhan Saki is beschikbaar dan zou Manhoef gelijk terugkomen. ''Tegen Saki ga ik gelijk!" Zegt de vechtlegende. Een bron deelde onze redactie mede dat een comeback van Manhoef op handen zou kunnen zijn. Of dat in ons land zou zijn liet deze in het midden.

Manhoef zelf die bijvoorbeeld in Japan grote bekendheid geniet zou zich kunnen voorstellen in dat land een rentree te maken. Of en wanneer Manhoef terugkeert maakte de vechter nog niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws