MANAGER KHABIB: UFC laat je vechters nu niet stikken Nieuws
Nieuws

MANAGER KHABIB: UFC laat je vechters nu niet stikken

MANAGER KHABIB: UFC laat je vechters nu niet stikken
MANAGER KHABIB: UFC laat je vechters nu niet stikken

Ali Abdelaziz dringt er bij de UFC op aan om goed voor haar vechters te zorgen.

MMA-manager Ali Abdelaziz oog naar sociale media om MMA-organisaties, waaronder de UFC, aan te sporen om voor hun vechters te zorgen tijdens de coronavirus pandemie.

Donderdag ging Abdelaziz naar Twitter om zijn sociale bereik te gebruiken en drong hij er bij de UFC en andere organisaties op aan om financieel voor hun vechters te zorgen, met het argument dat er zonder de vechters geen MMA zou zijn.

Help toch

Hoewel hij niet openlijk de naam UFC-president Dana White noemt, klonk het alsof hij met zijn opmerkingen op de UFC-president mikte. Abdelaziz beheert verschillende van de grootste sterren van de UFC, waaronder Khabib Nurmagomedov, Henry Cejudo, Kamaru Usman.

Hoewel Abdelaziz controversieel is vanwege zijn verleden, blijft hij een gerespecteerde manager onder zijn vechters vanwege zijn vermogen om lucratieve contracten en het regelen van goede gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws