Manager Conor McGregor: Tegenstander 'snel' bekend gemaakt Nieuws
Nieuws

Manager Conor McGregor: Tegenstander 'snel' bekend gemaakt

Manager Conor McGregor: Tegenstander 'snel' bekend gemaakt
Manager Conor McGregor: Tegenstander 'snel' bekend gemaakt

Het lijkt er op dat 'The Notorious' Conor McGregor een tegenstander heeft voor zijn comeback gevecht.

De tegenstander van Conor McGregor is bevestigd en de officiële aankondiging van zijn comebackgevecht staat voor de deur, verklaarde de manager van de Ier, Audie Attar in de dinsdag MMA-show van Ariel Helwani.

Een onderwerp van discussie was de Octagon-terugkeer van McGregor voor 18 januari 2020 in Las Vegas. Attar probeerde de toekomstige tegenstander geheim te houden, maar liet een paar belangrijke hints vallen over zijn volgende gevecht.

Tegenstander gevonden

"We hebben dit weekend zeer productieve gesprekken gehad met de UFC," zei Attar. “Ik weet dat Conor een datum heeft aangekondigd en hebben we een tegenstander gevonden. We gaan vanavond niets onthullen, maar een deal staat voor de deur."

ZIE OOK >> Conor McGregor kondigt pensioen aan

Donald "Cowboy" Cerrone is de geruchte koploper geworden voor de terugkeer van McGregor. Vorige week verwierp Dana White echter geruchten over contractonderhandelingen met Cowboy. Er is ook gesuggereerd dat McGregor Nate Diaz in een drieluik gevecht zou treffen..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws