MANAGER: Conor McGregor gaat boksen, maar wil eerst MMA wedstrijd Nieuws
Nieuws

MANAGER: Conor McGregor gaat boksen, maar wil eerst MMA wedstrijd

MANAGER: Conor McGregor gaat boksen, maar wil eerst MMA wedstrijd
MANAGER: Conor McGregor gaat boksen, maar wil eerst MMA wedstrijd

Audie Attar de manager van UFC ster Conor McGregor zegt dat zijn klant gaat boksen.

McGregor stond in 2017 tegenover Floyd Mayweather op in een boks kaskraker, maar verloor van de ongeslagen meervoudig wereldkampioen boksen. Toch blijft het boksen de Ier lokken.

Volgens de manager van McGregor, Audie Attar, ziet McGregor boksen nog steeds als onderdeel van zijn toekomstplannen, maar hij richt zich op korte termijn op MMA.

McGregor vs. Manny Pacquiao

"Of hij vecht tegen Jusitin Gaethje of tegen een andere tegenstander, we zullen zien. Laten we eens kijken hoe dit zich ontwikkeld en laten we eens kijken hoe de discussies verlopen, en wat betreft zijn gevecht tegen Manny Pacquiao of een andere bokser in de toekomst, dat is altijd een mogelijkheid, "zegt Audie Attar.

McGregor heeft in feite zijn zinnen gezet op een rematch met aartsvijand Khabib Nurmagomedov, maar startte afgelopen week een social media oorlog met Justin Gaethje die zaterdag de UFC interim titel won door Tony Ferguson te verslaan. De Ier wil in juli de UFC kooi weer in tegen wie is nog afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws