Manachai vecht tegen opkomende kickboks ster Mo Abdurahman in Engeland! Nieuws
Nieuws

Manachai vecht tegen opkomende kickboks ster Mo Abdurahman in Engeland!

Manachai vecht tegen opkomende kickboks ster Mo Abdurahman in Engeland!

YOKKAO gaat op 29 april op zoek naar jonge talenten van het Muay Thai.

Het team daalt af naar de stad Southampton (Engeland) voor de talentvolle YOKKAO Next Generation. Voor het eerste Next Generation-evenement in Southampton hebben het YOKKAO-team en de evenementpromotors Brian Calder en Sean Toomey een geweldige act neergezet. YOKKAO Fight Team zal worden vertegenwoordigd door het jonge Muay Thai talent, Manachai, die klaarstaat om Mo Abdurahman te ontmoeten.

Manachai vecht tegen opkomende kickboks ster Mo Abdurahman in Engeland!

De in Zuid-Afrika geboren Mo traint en vecht sinds 22-jarige leeftijd in de Exile Gym van Southampton onder coach Dean Kendall.

Na 3 back-to-back-gevechten en vorig jaar won hij het 8-man "Road to Glory" toernooi in Nottingham. In maart won de 21-jarige een bescheiden geldprijs en verzekerde hij zich van een 2-gevechtscontract met Glory World Series 's werelds beste kickboksliga. Hij is misschien in september in zijn Glory-debuut verloren gegaan, maar het talent geeft niet gemakkelijk toe. Terwijl hij wacht op zijn tweede gevecht bij Glory, zal Mo oog in oog komen te staan ​​met mogelijk een van de zwaarste tegenstanders in zijn carrière.

Manachai lijkt vastberaden om geschiedenis te schrijven

YOKKAO's jonge vechter, Manachai, is in de laatste paar maanden non-stop in actie geweest waar het Thaise fenomeen maand na maand de strijd aan ging met een onophoudelijke intensieve training in YOKKAO Training Center Bangkok. Manachai lijkt vastberaden om zijn erfenis te bouwen en zal zich een weg banen door alle obstakels.

Het hoofdevenement is ongetwijfeld een explosieve match tussen twee jonge vechttalenten. Markeer je kalender voor 29 april, en wees getuige van de giga strijd tussen Manachai en Mo Abdurahman. Het is een evenement dat niet te missen is voor alle vechtfans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws