Man slaat security plat op vliegveld! 'Lekker voordringen' (video) Nieuws
Nieuws

Man slaat security plat op vliegveld! 'Lekker voordringen' (video)

Man slaat security plat op vliegveld! 'Lekker voordringen' (video)

De ellende op luchthavens is inmiddels van alle dag. Lange wachtrijen en bijna 8 uur voor je vlucht aanwezig zijn kan leidden tot zware irritaties. Zo ook in Engeland waar op het vliegveld van Leeds flink uit de hand liep. Waar een woeste man zelfs knokte in MMA-stijl met de security.

Dat het niet alleen in onsland een zooitje is op de luchthavens maar ook in het buitenland blijkt wel uit de video. ,,Een man die zijn geduld schoon op was duwde ruw zijn vrouw opzij en ging als een ware UFC-ster zoals Conor McGregor het gevecht aan met de security. Een paar flinke beuken en veel geschreeuw", aldus getuigen.

Dring gerust voor

Niet alleen deze man was het blijkbaar zat. Ook passagier Agris Mikelsons kwam in een nare situatie terecht. Omdat hij op Leeds Bradford Airport 'in de lange wachtrij moest staan' miste hij zijn vlucht bijna. Luchthavenpersoneel gaf Mikelsons advies gerust voor te dringen, zodat hij zijn vlucht niet zou missen.

,,Toen ik vroeg wat ik moest doen, zei men dat ik naar de voorkant van de rij moest gaan en voordringen", zegt Mikelsons tegen Leeds Live. Vermoedelijk deden meerdere personen dit en raakte mensen geïrriteerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws