Home / Nieuws / Man krijgt flink pak slaag na ontvoeringspoging in karate gym

Man krijgt flink pak slaag na ontvoeringspoging in karate gym

 Foto: Karate-instructeur Randall Ephraim Bushiken Karate Charlotte Dojo

Een beoogde ontvoerder volgde afgelopen week een vrouw naar een karate gym en poogde haar te ontvoeren. Maar dat liep anders dan hij had gedacht.

August Williams, wordt verdacht van poging om een ​​vrouw te ontvoeren, echter werd hij tegengehouden toen hij de vrouw volgde naar een karate gym in North Carolina.

De politie beweert dat de man probeerde een vrouw te ontvoeren, maar ze leidde hem ergens waar hij zich niet uit kon vechten, een karate gym.

Klappen

Lokale media in Charlotte meldden dat August Williams werd gearresteerd nadat een instructeur bij Bushiken Karate Charlotte Dojo hem een flink pak slaag had gegeven toen hij de vrouw tot in de gym volgde.

De politie zei dat Williams probeerde de vrouw in zijn auto te duwen, maar ze brak los en rende de gym in, meld WSOC-TV.

Gewond

Williams wordt beschuldigd van poging tot kidnapping, mishandeling en andere overtredingen met betrekking tot het incident donderdag, meldde WBTV.

Naar verluidt raakte hij ook nog eens in gevecht met politieagenten die ter plaatse kwamen en werd later naar het ziekenhuis gebracht voor zijn verwondingen.

Politie steun

“Het is geweldig dat de mensen in de gym in staat waren om haar te helpen. Een geluk dat het een karate-studio was, want meestal zie je geen reactie op een dergelijk feit als deze,” zei Capt. JD Thomas, tegen WSOC-TV.

Hoofd trainer Randall Ephraim vertelde CNN dat hij aan het schoonmaken was met een paar kinderen en volwassen studenten die nog in de dojo waren toen de vrouw in paniek binnenkwam. Kort daarna kwam de man binnen, vertelde Ephraim tegen de tv zender.

Ontvoering

“Ik vroeg hoe ik hem kon helpen en hij verklaarde dat hij er was voor de vrouw, ze stond erop dat ze hem niet kende en dat hij probeerde haar te ontvoeren,” zei Ephraim.

Williams wilde niet vertrekken op verzoek van Ephraim en werd al snel fysiek, vertelde de karateleraar aan CNN.

Zefverdediging

“Ik kwam toen in actie om mezelf te verdedigen en hem uit de dojo te werken.” Eenmaal buiten probeerde hij opnieuw aan te vallen en werd hij dienovereenkomstig behandeld, “zei hij.

Volgens berichten liep de aanvaller een aantal gebroken ribben op.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page