Man eist miljoenen schadevergoeding van bokslegende Floyd Mayweather Jr – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Man eist miljoenen schadevergoeding van bokslegende Floyd Mayweather Jr

Man eist miljoenen schadevergoeding van bokslegende Floyd Mayweather Jr

Man eist miljoenen schadevergoeding van bokslegende Floyd Mayweather Jr

Floyd Mayweather jr lijkt flink de probleem te zijn geraakt. Een man klaagt de bokslegende aan en eist miljoenen omdat Mayweather een fraudeurs product zou hebben aan geprijsd.

De eiser Burton Kraus diende eerder deze week een rechtszaak in. Tegen Floyd Mayweather, American footbalster Rob Gronkowski en het bedrijf Snow Teeth Whitening en de oprichter ervan. Kraus beweert dat het dure product wat het bedrijf levert, frauduleus en ineffectief is. Zegt de New York Post.

In de aanklacht beschuldigt het bedrijf er verder van deel te nemen aan een “wijdverbreid frauduleus plan om consumenten te misleiden”. Zowel Mayweather en Gronkowski maakten reclame voor het product wat tanden bleekt.

Werkt niet

De Snow-website verkoopt zelfs een product met de naam ‘Floyd Mayweather’s Snow Teeth Whitening At-Home System’. Mayweather heeft het product meerdere keren onderschreven en noemde dit het beste voor het bleken van tanden die er te koop is

Kraus eist nu $ 5 miljoen aan schadevergoeding. Kraus beweert dat “onafhankelijke laboratoriumtesten” aantonen, dat het licht in het aangeprezen apparaat niet werkt. Deze zou het wit makende vermogen van het serum welke gebruikt wordt om de tanden wit te krijgen te verbeteren.

Bekijk ook

Domme actie: PLATNEUS krijgt schorsing wegens fraude

Derek Anderson is voor 120 dagen geschorst wegens het vervalsen van medische papieren voor zijn ...

FOTO’S: Rico heeft nieuwe vriendin, samen op vakantie in Marbella

Rico Verhoeven heeft een nieuwe vriendin

🎥 Scherp en snel: Deontay Wilder toont boks skills

Deontay Wilder lijkt te werken aan een rentree

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page