Maloof-broers wedden $ 880.000 op Floyd Mayweather Nieuws
Nieuws

Maloof-broers wedden $ 880.000 op Floyd Mayweather

Maloof-broers wedden $ 880.000 op Floyd Mayweather

Maloof-broers wedden $ 880.000 op Floyd Mayweather, en zullen de winst aan liefdadigheid doneren!

Terwijl veel van de weddenschappen in het voordeel zijn geweest van Conor McGregor tot nu toe, gaan de broers Maloof in de andere richting een weddenschap aan.

De weddenschappen op de grote bokswedstrijd tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather Jr. hebben tot op heden een overvloed aan geld op de underdog (McGregor) gezien. Volgens een ABC News-artikel is in de afgelopen weken ongeveer 95 procent van de tickets en 85 procent van het geld ingezet op Conor McGregor.

Maloof-broers wedden $ 880.000 op Floyd Mayweather

De broers Maloof zien dat niet zo

Gavin en Joe Maloof, de voormalige eigenaars van de Sacramento Kings en tegenwoordig entrepeneurs, besloten om het ​​enorme bedrag van $ 880.000 (€ 800.000!) te wedden op Mayweather nadat Gavin een recente Floyd-training had bijgewoond.

"Ik belde mijn broer Joe en zei: 'We moeten op Floyd inzetten, want ik denk niet dat hij gaat verliezen", zei Gavin. "Om niets kwaads over Connor McGregor te zeggen. Hij is goed. Maar ik hou gewoon van Floyd".

Geweldige buren

Het doet geen pijn dat Maloof pas geleden in de straat van Mayweather is komen te wonen en Gavin is bij veel van Mayweather's laatste dozijn gevechten geweest. Ze hebben gezworen om de winst op de gewonnen inzet, die $160.000 zou zijn door op Floyd op -550 te wedden, aan liefdadigheid te gaan schenken.

Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen

"Het zou een geweldig evenement voor iedereen moeten zijn", zei Gavin Maloof. "We kunnen veel goede dingen doen". "Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen", zei onze vader altijd, zegt Gavin. Het is beide heren te prijzen dat zij het geld aan liefdadigheid willen schenken. Ook beide vechters laten zich niet onbetuigd, zo laat Connor McGregor een fan overvliegen op zijn kosten, en in zijn eigen vliegtuig. Deze had een lied over hem geschreven wat op social media viraal ging.

Wil je graag zelf zien hoe de weddenschappen op de partij tussen McGregor en Mayweather er uit zien, klik hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws