Mairbek Taisumov krijgt giga bedrag voor Knockout op UFC Rotterdam Nieuws
Nieuws

Mairbek Taisumov krijgt giga bedrag voor Knockout op UFC Rotterdam

Mairbek Taisumov krijgt giga bedrag voor Knockout op UFC Rotterdam

Flinke bedragen waren er te vergeven bij UFC Rotterdam, het is cashen voor Mairbek Taisumov en kompanen!

Het langste gevecht in de UFC-geschiedenis bleek veel meer dan alleen een rariteit.

Zwaargewicht Alexander Volkov en Stefan Struve kregen elk een bonus van $ 50.000, om te vechten op Fight Night bij het UFC Rotterdam-evenement in de Ahoy in Rotterdam. Mairbek Taisumov en Zabit Magomedsharipov kregen ook Performance of the Night bonussen.

Mairbek Taisumov krijgt giga bedrag voor Knockout op UFC Rotterdam

De bonussen werden aangekondigd aan het begin van de avond's post-fight persconferentie

Het was Volkov die wegliep met een derde ronde TKO-overwinning, maar zowel hij als Struve werden door de Nederlandse fans hartelijk erkend voor hun verbeten strijd. Voor Struve is dit zijn eerste Fight of the Night award in 19 UFC-gevechten, en zijn zevende gevecht nacht bonus in het algemeen.

Bonussen gewend

Taisumov is geen vreemde als het aankomt op bonussen, aangezien hij zijn derde inde met een dynamiet eerste ronde KO tegen Felipe Silva en deze uitschakelde. Dit was Taisumov's eerste gevecht sinds april 2016, waar hij met zijn vijfde knock-out zegevierde.

Debuterend veergewicht Magomedsharipov, zette een flitsende prestatie neer met een tweede ronde overwinning op Mike Santiago.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws