M-1 Challenge 85: Sebastian Heil vervangt Stefan Pjutz Nieuws
Nieuws

M-1 Challenge 85: Sebastian Heil vervangt Stefan Pjutz

M-1 Challenge 85: Sebastian Heil vervangt Stefan Pjutz

Een paar dagen voor het toernooi ontbreekt één van de belangrijkste deelnemers, de Duitse vechter Stefan Pjutz.

Ter vervanging van de strijd tegen Gigi Kuhalashvili zal de landgenoot van Stefan Pjutz, Sebastian Heil (Duitsland), 6-1 aantreden in de ring om te vechten op M-1 Challenge 85.

Sebastian Heil ware knockout machine

Net als zijn toekomstige tegenstander is de Duitse vechter Sebastian Heil vooral beroemd om zijn knockout kracht, hij scoorde 6 overwinningen in 7 professionele MMA partijen, waarvan hij er 4 won met knock-outs. Hij is de winnaar van toernooien zoals Respect FC en IFO Europe.

M-1 Challenge 85: Sebastian Heil vervangt Stefan Pjutz

Over M1 Global

Voor wie M-1 Challenges niet kent; M-1 Global's visie is om over de hele wereld erkend te worden als een gerespecteerde MMA-entiteit die de erkenning en legitimiteit van MMA als onafhankelijke sport najaagt.

Vechters als Vinny Magalhaes, Tom Gallicchio, Aaron Meisner, Guram Gugenishvili, Alexander Sarnavskiy, Mairbek Taisumov, Yasubey Enomoto, Shamil Zavurov en Magomed Sultanakhmedov, zijn het bewijs van het niveau van atleten die meedoen aan de M-1 Global toernooien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws