Home / Nieuws / Luis Tavares en Melvin Manhoef stijgen in de vechtsport rankings

Luis Tavares en Melvin Manhoef stijgen in de vechtsport rankings

Tussenstand augustus; Een aantal verschuivingen in de Vechtsport Info vechters Rankings!

Daar waar in de maand juli Murthel Groenhart en Germaine de Randemie de maand afsloten als favoriete vechters, is er een kleine verschuiving ontstaan. Wij kregen talloze mails binnen van onze bezoekers die na de aankondiging van het aanstaande gevecht tussen Melvin Manhoef en Remy Bonjasky graag deze twee vechters in onze rankings terug wilden zien. Waarbij de meter flink uitsloeg ten gunste van Melvin Manhoef met maar liefst 4.250 stemmen tegen over Remy Bonjasky met 2.365 wat hem wel meteen een vermelding bezorgd in de contenter rankings.

Luis Tavares als eerste Enfusion vechter in onze rankings

Aangezien wij zelf graag alle vechtsport organisaties een podium geven was het voor ons geen verrassing dat er een vechter aangemeld werd die in de Enfusion vecht, namelijk Luis Tavares. Luis Tavares ontmoet Jahfarr Wilnis voor de zwaargewichttitel op 30 september 2017 op het Antwerp Fight Organisation Presents Enfusioin Live evenement in Antwerpen. Ook werd hij onlangs verkozen tot favoriete vechter in een enquete georganiseerd door onze site samen met onze partner Fightnews. Wij zeggen dan ook een hartelijk welkom voor Luis Tavares binnen onze rankings!

Blijf stemmen en help je vechter naar de eerste plek

Zolang jij als bezoeker van Vechtsport Info blij stemmen op je favoriete vechter zal deze stijgen en wellicht de eerste plaats halen. Ons stem systeem is vrij simpel, de vechter met de meeste stemmen staat in principe boven aan, maar ook wordt er gekeken naar overige aspecten, zoals hoe actief een vechter zelf is op allerlei vlakken etc.

 

Bekijk ook

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

Het ziet er naar uit dat het grootste boks event ooit staat te gebeuren. Top ...

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De ...

Bellator MMA lijft voormalig CW kampioen en UFC vechter in

De vechtsport organisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft een topvechter toegevoegd. De 26-jarige Mads ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page