Luis in de pels! Jake Paul blijft UFC-baas White bashen Nieuws
Nieuws

Luis in de pels! Jake Paul blijft UFC-baas White bashen

Luis in de pels! Jake Paul blijft UFC-baas White bashen

Jake Paul, de boksende YouTube-ster blijft UFC-baas Dana White op de huid zitten. Nu komt Paul met een nieuw pijnpunt, en veranderd het logo van de organisatie en zegt een vakbond voor vechters te beginnen.

Sinds Paul begon met het boksen tegen voormalige UFC-vechters, heeft hij zich uitgesproken over de beloning van vechters. Paul vindt dat White zijn vechters niet genoeg geld betaalt. De twee hebben erover heen en weer geruzied op sociale media en nu zegt Paul dat hij een vechtersbond wil beginnen.

In het proces nam Paul het ook op zich om het logo van The Ultimate Fighting Championship ter veranderen in 'Underpaid Fighters Club' (onderbetaalde vechters club. red). Paul vergaarde eerder een groot aantal aandelen in het moederbedrijf van de UFC, Endeavour.

Meer impact

,,Ik wil een vechtersbond oprichten. Dit is mijn doel, het is om echt impact te hebben op de hele sport, zowel MMA als boksen, en een blijvend stempel achter te laten”, zegt Paul. ,,Het gaat echt om de vechters. Ik ben in de sportschool geweest en heb gezien hoe hard deze jongens werken. Hoe mishandeld ze zijn en hoe onderbetaald ze allemaal zijn."

White heeft nog niet gereageerd op de luis in de pels Paul zijn laatste escapades. Vechters hebben eerder tevergeefs geprobeerd een vakbond te vormen, maar als de onbezonnen YouTuber er genoeg mensen over krijgt, kan hij misschien iets veranderen. Maar wat zeker bekend is, is dat Paul zal blijven schieten op White en bekend zal maken dat UFC-vechters onderbetaald worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws