Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: 'Houdt je bek' Nieuws
Nieuws

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: 'Houdt je bek'

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: 'Houdt je bek'

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather. Paul en Mayweather werkten eerder deze maand samen aan een kaskraker die mogelijk meer dan een miljoen pay-per-views heeft verkocht.

Er was dan wel geen winnaar, behalve dan de bankrekeningen van Paul en Mayweather die miljoenen opsteken met het in veler ogen onzin gevecht en viel er geen 'KO' of toch wel. Voor het gevecht werd verkondigd dat er lichtere handschoenen gedragen gingen worden om juist een knock-out te forceren.

Gelul

Een bepaald moment van het gevecht, dat in werkelijkheid een alledaagse clinch is, is geknipt en gepresenteerd alsof Paul werd uitgeschakeld en Mayweather hem ving en droeg totdat hij kon doorgaan.

Fans nemen Paul op de hak door te zeggen dat hij wel KO ging en datMAyweather hem staande hield gaande het gevecht. Paul ontkent dit en zegt: ,,Hou je bek, hou gewoon je mond, stop met proberen mij in diskrediet te brengen met wat er in de wedstrijd is gebeurd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws