Logan Paul: Eerst Floyd Mayweather, dan MMA-vechten – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Logan Paul: Eerst Floyd Mayweather, dan MMA-vechten

Logan Paul: Eerst Floyd Mayweather, dan MMA-vechten

Logan Paul: Eerst Floyd Mayweather, dan MMA-vechten

Logan Paul, bokser en YouTuber zegt dat zijn broer Floyd Mayweather boos heeft gemaakt voorafgaand aan de wedstrijd die aanstaande is. Hierdoor vreest Logan flink afgestraft te worden in de ring. Na het gevecht met Mayweather wil hij echter in MMA gaan knokken.

In een gesprek met Mauro Ranallo tijdens de live-uitzending van Bellator 259, gaf Paul een update over zijn aanstaande gevecht met Mayweather op 6 juni. Hij onthulde hoe zijn opdracht nog moeilijker werd, dankzij zijn jongere broer Jake.

,,Dit is een gevecht en als Floyd niet mijn hoofd eraf wilde trekken voordat mijn broer zijn pet stal, probeert hij me nu op zeker te vermoorden”, zegt Logan. Jake de jongere broer van Logan woonde het recente media-evenement bij waar Mayweather en Logan voor de camera stonden voor hun matchup. En daar rok hij de pet van Mayweather hoofd af.

Meerdere gevechten

Dit veroorzaakte een rel en er vielen rake klappen die Jake mocht incasseren. Nu de gemoederen gesust zijn verklaart Logan dat een MMA-gevecht hem wel aanstaat. ,,Ik denk eigenlijk dat ik waarschijnlijk beter zou zijn in MMA vanwege mijn worstelachtergrond. Ik zal zeggen dat het een zware sport is, het is moeilijker dan boksen”, aldus Logan.

“MMA-vechters zijn legitieme knokkers. Ik heb wat knieproblemen gehad op beide knieën en het is ruw op het lichaam. Maar ik kan niet één MMA-gevecht doen voordat ik sterf, weet je? Ik ga er tenminste één doen. En als ik er een doe, doe ik er waarschijnlijk nog een. “

Bekijk ook

UFC-partner ‘DraftKings’ beschuldigd van illegaal gokken, witwassen en maffiabanden

Deze week heeft DraftKings, welke in 2020 naar de beurs ging, zijn aandelen zien dalen door beschuldigingen van banden met gokken

20 MILJOEN! Hasbulla accepteert uitdaging UFC’er Cejudo (video)

Hasbulla Magomedov wil knokken en accepteert de uitdaging van UFC kampioen Henry Cejudo.

Boksende Influencers: ‘Gevaarlijk maar leer van de fouten’

In de afgelopen maanden heeft boksen meer diversiteit gekregen door een jong publiek aan te trekken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page