Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken! Nieuws
Nieuws

Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken!

Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken!

Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken!

Meer interessante bokswedstrijden

Arthur Abraham tegen Patrick Nielsen in de super middengewicht divisie is de belangrijkste partij van de avond. Abraham, de voormalig wereldkampioen, is op zoek naar rehabilitatie. In april 2016 verloor de 38-jarige zijn WBO titel in Las Vegas tegen Gilberto Ramirez. In de zomer van vorig jaar mislukte de ex-kampioen tegen Chris Eubank Jr in de strijd voor de IBO World Cup. Miste door deze de nederlaag deelname aan de "World Boxing Super Series."

Debuut partijen en invallers

Abass Barou maakt zijn professionele debuut in weltergewicht. Daar ontmoet hij de ongeslagen Artur Müller. Hij is de protégé van boks coaching legendes Ulli Wegner en Georg Bramowski. Leon Brunn wil in zijn negende professionele gevecht zijn negende overwinning vieren. Voormalig kickboks kampioen Nieky Holzken zou het eerst opnemen tegen de ervaren Servische Geard Ajetovic maar deze viel uit, dus neemt hij de handschoenen op tegen Bernard Donfack die invalt. Live kijken kan dus vanaf vanaf 17:45 uur op TV op SPORT1 en STREAM via Internet.

VPN gebruiken om toch te kijken

Afhankelijk van je IP adres kun je wel of niet de gratis stream bekijken. Er is een manier om dit toch nog te kunnen doen mits het niet lukt via een zogenaamde VPN. Sommige internet Browsers zoals Chrome of Opera bieden een VPN. Je kunt hiermee je land instellen. Wil je gratis en live kijken naar Holzken vs Donfack klik hier!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws