Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken!

Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken!

Ben jij op zoek naar een livestream voor het gevecht tussen Nieky Holzken en Bernard Donfack? Zaterdag 28 april is het eindelijk zover… Nieky Holzken neemt het dan op tegen de Duitser Bernard Donfack. De boksfans kunnen uitkijken naar het vechtspektakel op de Duitse zender SPORT1. Het boksen op zaterdag in Offenburg is live en GRATIS te zien vanaf 17:45 uur op TV op SPORT1 en STREAM via Internet.

Livestream: Nieky Holzken tegen Bernard Donfack kijken!

Meer interessante bokswedstrijden

Arthur Abraham tegen Patrick Nielsen in de super middengewicht divisie is de belangrijkste partij van de avond. Abraham, de voormalig wereldkampioen, is op zoek naar rehabilitatie. In april 2016 verloor de 38-jarige zijn WBO titel in Las Vegas tegen Gilberto Ramirez. In de zomer van vorig jaar mislukte de ex-kampioen tegen Chris Eubank Jr in de strijd voor de IBO World Cup. Miste door deze de nederlaag deelname aan de “World Boxing Super Series.”

Debuut partijen en invallers

Abass Barou maakt zijn professionele debuut in weltergewicht. Daar ontmoet hij de ongeslagen Artur Müller. Hij is de protégé van boks coaching legendes Ulli Wegner en Georg Bramowski. Leon Brunn wil in zijn negende professionele gevecht zijn negende overwinning vieren. Voormalig kickboks kampioen Nieky Holzken zou het eerst opnemen tegen de ervaren Servische Geard Ajetovic maar deze viel uit, dus neemt hij de handschoenen op tegen Bernard Donfack die invalt. Live kijken kan dus vanaf vanaf 17:45 uur op TV op SPORT1 en STREAM via Internet.

VPN gebruiken om toch te kijken

Afhankelijk van je IP adres kun je wel of niet de gratis stream bekijken. Er is een manier om dit toch nog te kunnen doen mits het niet lukt via een zogenaamde VPN. Sommige internet Browsers zoals Chrome of Opera bieden een VPN. Je kunt hiermee je land instellen. Wil je gratis en live kijken naar Holzken vs Donfack klik hier!

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page