Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree Nieuws
Nieuws

Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

Hoofdprogramma UFC 226 tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier

Het hele UFC 226 event is rijkelijk gevuld met goede partijen, zo is de hoofdpartij tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier gepland. Miocic versloeg de Nederlandse MMA vechter Alistair Overeem nog tijdens UFC 203 en is geen onbekende voor de diehard MMA fans. De partij tussen Gökhan Saki en Khalil Roundtree staat ook op de hoofdkaart en is de vijfde voorlaatste partij van de avond.

Kijk live mee naar Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

UFC 226 wordt in Nederland live op tv uitgezonden door Fox Sports, vanwege het tijdsverschil tussen Las Vegas en Nederland is het evenement te zien in de nacht tussen zaterdag 7 juli en zondag 8 juli. De zender FOX Sports 2 start het voorprogramma om 03:30 uur (nacht) de UFC Preview Show, dit is de voorbeschouwing voor UFC 226. Wil je live mee kijken dan kan dat om 04:00 uur 's nachts dan begint namelijk de live tv-uitzending van UFC 226 ook op FOX Sports 2. Helaas is kijken via de UFC Fightpass online niet mogelijk wegens restricties voor Nederland. Beschik je over een VPN dan kun je ervoor kiezen via een ander land dan Nederland te kijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws