Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

Gökhan Saki (The Rebel) staat 7 juli aanstaande gepland om te vechten tijdens UFC 226 en wel tegen Khalil Roundtree. Dit wordt de tweede keer dat Saki na zijn overstap in 2017 naar de UFC zijn opwachting maakt, en natuurlijk willen de Nederlandse UFC en Gökhan Saki fans dit evenement niet missen. Ook al wordt UFC 226 gehouden in Las Vegas en kunnen veel fans er niet live bij zijn, toch is er een mogelijkheid om het gevecht van Saki tegen Roundtree live mee te kijken via livestream of op TV.

Live UFC 226 kijken op TV: Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

Hoofdprogramma UFC 226 tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier

Het hele UFC 226 event is rijkelijk gevuld met goede partijen, zo is de hoofdpartij tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier gepland. Miocic versloeg de Nederlandse MMA vechter Alistair Overeem nog tijdens UFC 203 en is geen onbekende voor de diehard MMA fans. De partij tussen Gökhan Saki en Khalil Roundtree staat ook op de hoofdkaart en is de vijfde voorlaatste partij van de avond.

Kijk live mee naar Gökhan Saki tegen Khalil Roundtree

UFC 226 wordt in Nederland live op tv uitgezonden door Fox Sports, vanwege het tijdsverschil tussen Las Vegas en Nederland is het evenement te zien in de nacht tussen zaterdag 7 juli en zondag 8 juli. De zender FOX Sports 2 start het voorprogramma om 03:30 uur (nacht) de UFC Preview Show, dit is de voorbeschouwing voor UFC 226. Wil je live mee kijken dan kan dat om 04:00 uur ’s nachts dan begint namelijk de live tv-uitzending van UFC 226 ook op FOX Sports 2. Helaas is kijken via de UFC Fightpass online niet mogelijk wegens restricties voor Nederland. Beschik je over een VPN dan kun je ervoor kiezen via een ander land dan Nederland te kijken.

Bekijk ook

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Ellende: Pech achtervolgt UFC-event van aankomende nacht

UFC Vegas 26 gaat door met een negen-wedstrijden-kaart.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page