Live kijken naar debuut Nederlandse Bare Knuckle Boxing vechter Nieuws
Nieuws

Live kijken naar debuut Nederlandse Bare Knuckle Boxing vechter

Live kijken naar debuut Nederlandse Bare Knuckle Boxing vechter

Live kijken naar debuut Nederlandse Bare Knuckle Boxing vechter

Mohamed Elawil zal de ring in gaan om tegen Stuart Maddox te knokken

Vooral via Social Media werd er gereageerd op de oproep, en dat heeft geen winderieren gelegd. Sterker nog Mohamed Elawil zal de ring in gaan om tegen Stuart Maddox een ervaren Bare Knuckle Bokser te vechten. Wij spraken Mo Elawil en waren benieuwd naar zijn beweegredenen. Elawil is geen onbekende vechter met een ruime ervaring in het kickboksen (Mike’s Gym), ook vecht hij regelmatig in MMA waar hij voor traint bij Fight IQ in Amsterdam.

We gaan voor de keiharde knock-out

Elawil vecht veel in het buitenland en de oproep van BKB was zijn team niet ontgaan, deze stelde voor om hieraan mee te doen, “ik maak een goede kans aldus Mohamed Elawil, ook als is Maddox een ervaren vechter ik zal voor de knock-out-out gaan ik ben geen punten vechter”. Elawil is 31 jaar en ziet het Bare Knuckle als de volgende stap in zijn carrière. De partij tegen Maddox zal op 80KG zijn, verwacht wordt dat dit toernooi voor veel spektakel zal zorgen.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/06/fightland.mp4[/KGVID]

Video met dank aan VICELAND

Het eerste legale Bare Knuckle toernooi

Afgelopen weekend werd er in Amerika het eerste legale Bare Knuckle toernooi gehouden waar ook een vrouwen partij op stond die Bec Rawlings wist te winnen, de geruchten gingen achteraf dat zij voor onbepaalde tijd geschorst zou zijn, maar dit bleek niet waar. Ben je nieuwsgierig hoe het Bare Knuckle eruit ziet en je kunt niet naar de O2 in Londen dan is er goed nieuws.

De zender VICELAND zend het BKB-toernooi live uit, in de aanloop is er meer sport te zien, VICELAND te vinden is op Ziggo kanaal 26, onderstaand de programmering:

18:40 VICE World Of Sports
19:00 Boxing '82
20:00 Bare Knuckle Boxing Toernooi Live
00:00 Bare Knuckle Boxing UK

Kijken dus zaterdag want het is de eerste keer dat een Nederlandse vechter aan een Bare Knuckle event mee doet, en je het live mee kunt beleven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws