Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV

Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV

Zaterdag 12 mei is het zover dan staan Hughie Fury en Sam Sexton tegenover elkaar voor de Britse zwaargewicht titel in het Bolton’s Macron Stadium, Engeland. De 23-jarige Fury miste in eerste instantie de kans op de WBO titel afgelopen september 2017 nadat hij op punten door Joseph Parker controversieel was verslagen. Fury heeft gezworen dat hij nu “100 procent” ervan overtuigd is dat hij de wereldkampioen zal worden. En het goede nieuws voor de boks fans is dat de partij gratis op TV te zien is.

Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV

Meerdere interessante bokswedstrijden

Anthony Cacace komt in de finale voor de Commonwealth super-vedergewicht titel in aanraking met de voormalige wereldtitel houder Joseph Laryea. John Dring maakt zijn professionele debuut in het Macron Stadium. Reece Cartwright zal zijn IBF Youth World middengewicht kampioenschap verdedigen. Peter McDonagh zal deelnemen aan een 10-ronde internationale super-vedergewicht wedstrijd.

Debuut van de vrouwelijke bokser Savannah Marshall

Vrouwelijke superster Savannah Marshall, die een dubbele Olympische en wereldkampioene is, maakt haar debuut in Engeland. Ongeslagen Yusuf Safa zal op de undercard verschijnen. Super-lichtgewichten Reece MacMillan en John Dring zullen aanwezig zijn. Kijkers zullen ook het super-middengewicht trio Luke Caci, Nathan Heaney en Shabaz Masoud in actie kunnen zien. Mark Jeffers en super-bantamgewicht George Brennan maken de kaart af.

Op welk tv-kanaal is Hughie Fury vs Sam Sexton te zien?

Hughie Fury vs Sam Sexton is te zien op Channel 5 (via de kabel te bekijken bij sommige providers) het is de eerste keer in zeven jaar dat de British Heavyweight titel verdediging GRATIS te zien is op TV.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page