Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV Nieuws
Nieuws

Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV

Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV

Live en gratis kijken naar Sam Sexton vs Hughie Fury op TV

Meerdere interessante bokswedstrijden

Anthony Cacace komt in de finale voor de Commonwealth super-vedergewicht titel in aanraking met de voormalige wereldtitel houder Joseph Laryea. John Dring maakt zijn professionele debuut in het Macron Stadium. Reece Cartwright zal zijn IBF Youth World middengewicht kampioenschap verdedigen. Peter McDonagh zal deelnemen aan een 10-ronde internationale super-vedergewicht wedstrijd.

Debuut van de vrouwelijke bokser Savannah Marshall

Vrouwelijke superster Savannah Marshall, die een dubbele Olympische en wereldkampioene is, maakt haar debuut in Engeland. Ongeslagen Yusuf Safa zal op de undercard verschijnen. Super-lichtgewichten Reece MacMillan en John Dring zullen aanwezig zijn. Kijkers zullen ook het super-middengewicht trio Luke Caci, Nathan Heaney en Shabaz Masoud in actie kunnen zien. Mark Jeffers en super-bantamgewicht George Brennan maken de kaart af.

Op welk tv-kanaal is Hughie Fury vs Sam Sexton te zien?

Hughie Fury vs Sam Sexton is te zien op Channel 5 (via de kabel te bekijken bij sommige providers) het is de eerste keer in zeven jaar dat de British Heavyweight titel verdediging GRATIS te zien is op TV.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws