Linkse Larry slaat knokker onderuit! 'Holy f*ck nee' (video) Nieuws
Nieuws

Linkse Larry slaat knokker onderuit! 'Holy f*ck nee' (video)

Linkse Larry slaat knokker onderuit! 'Holy f*ck nee' (video)

Sommige mensen zijn begaafd met een goede stoot over zich, zoals Linkse Larry in de video. Deze rekent op geheel eigen wijze af met zijn rivaal.

Larry en de andere onbekende man zijn te zien als zij een ruzie lijken te willen uitvechten op een open veld. Nog voordat Larry's rivaal kon uithalen ging deze al neer. Na wat heen en weer gehopt te hebben kreeg hij een linkerhoek.

Linkerhoek

Dit bleek teveel voor Larry's rivaal en deze ging neer. Of Larry bokservaring heeft is niet bekend. Veel straat vechters trainen wel regelmatig. Het was geen lucky shot, dus gaan wij er van uit dat Larry wist wat te doen.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws