Liefdadigheid: Boksgala haalt geld op voor het goede doel Nieuws
Nieuws

Liefdadigheid: Boksgala haalt geld op voor het goede doel

Liefdadigheid: Boksgala haalt geld op voor het goede doel
Liefdadigheid: Boksgala haalt geld op voor het goede doel

Op 24 november 2018 staat de vijfde editie van VHV Boksgala weer gepland in SugarCity te Halfweg. Een groots evenement waar mannen en vrouwen uit verschillende gewichtsklassen en van diverse professionele achtergronden het tegen elkaar opnemen in de ring.

Het Boksgala is geïnspireerd op het 'White Collar Boxing' concept uit de Londense City waar bankiers, artsen en advocaten zonder enige (kick)bokservaring het tegen elkaar opnemen in de ring voor het goede doel. De deelnemers aan het Boksgala hebben een vergelijkbaar profiel en nodigen hun achterban uit voor het dineren aan de tafels rondom de ring. De organisatie verwacht dit jaar 750 gasten.

Maanden vooraf trainen de vechters intensief met professionele trainers om fit te worden voor dé wedstrijd van hun leven. Verdeeld over zo’n 12 wedstrijden van 3 rondes vechten ze hun eerste (kick-)boks wedstrijd in een zaal met 750 gasten in black tie aan dinertafels. Een avond vol spanning, gezelligheid en saamhorigheid. Het doel van het Boksgala is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Depressie Vereniging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws