Levi Rigters tekent vierjarig contract bij Enfusion Nieuws
Nieuws

Levi Rigters tekent vierjarig contract bij Enfusion

Levi Rigters tekent vierjarig contract bij Enfusion

Enfusion heeft een zwaargewicht toegevoegd, Levi Rigters tekent contract voor 4 jaar!

Goed nieuws voor de Enfusion fans, Levi Rigters is toegevoegd aan het al uitgebreide rooster van top vechters binnen Enfuison. Recentelijk tekende Righters een vier jarig contract met de organisatie. De imposante zwaargewicht die bijna de twee meter aantikt in lengte en 110 kg zwaar is zal een geduchte tegenstander zijn in de zwaargewicht divisie van Enfusion waar nu Ismale Lazaar en Luis Tavares de divisie aanvoeren.

Enfusion neemt flinke stappen

Dat Enfusion flink aan de weg timmert is niet te ontkennen, dat men het serieus aanpakt ook niet. Met de toevoeging van richters die ook bekend is van zijn gevecht vorig jaar bij de WFL Final 16, maakt men een mooie stap. De geplande events worden steeds uitgebreider en er is zelfs een overeenkomst gesloten met Veronica voor een TV serie waar wekelijks de organisatie gevolgd gaat worden. Goed nieuws dus voor Edwin van Os, de promotors en het team achter Enfusion die keihard werken om het kickboksen positief te positioneren in Nederland en ver daarbuiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws