LEVI RIGTERS MELDT AF VOOR GEVECHT TEGEN ROEL MANNAART! Nieuws
Nieuws

LEVI RIGTERS MELDT AF VOOR GEVECHT TEGEN ROEL MANNAART!

LEVI RIGTERS MELDT AF VOOR GEVECHT TEGEN ROEL MANNAART!

Levi Rigters meldt zich af voor Rings Amstelveen, nieuwe tegenstander voor Roel Mannaart!

Een fikse tegenvaller voor het RINGS Gala in Amstelveen naar bekend is geworden dat Levi Rigters zich heeft afgemeld voor het gevecht tegen Roël Mannaart op 27 mei 2017 aanstaande. Zo viel te lezen op de Facebook pagina van Rings "Levi Rigters heeft zich vandaag afgemeld voor zijn wedstrijd tegen Roël Mannaart. De reden is dat Rigters zich niet fit voelt om te vechten".

Nieuwe match gezocht

Voor Roël Mannaart zal een nieuwe tegenstander worden gezocht, dit zal geen eenvoudige klus zijn. Mannaart staat bekend als een gedegen ervaren vechter waar je niet zomaar een tegenstander die fit genoeg is voor vindt. Recentelijk heeft hij zich in Miami terdege voorbereid op het aankomen de gevecht. De vechter van Mejiro Gym zal wel in actie komen 27 mei aanstaande in De Emergohal.

Zodra zijn nieuwe tegenstander bekend is meld de organisatie dit direct, heb je dus Rings in de planning staan dan is het raadzaam om de website van Rings te volgen, of houdt onze site in de gaten.

LEVI RIGTERS MELDT AF VOOR GEVECHT TEGEN ROEL MANNAART!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws