LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel – Vechtsport Info
Home / Nieuws / LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Jake Heun (33) heeft schuldig gepleit voor de beschuldigingen van handel in cocaïne. De bekende MMA-vechter werd verdacht van het importeren van methamfetamine. Het verhandelen van cocaïne. Er wordt aangenomen dat deze overtredingen hebben plaatsgevonden tussen 2019 en 2020.

Volgens Jack Wannan van Knockdown News heeft Heun schuldig gepleit voor het verhandelen van drugs naar Australië. Heun pleitte schuldig aan die beschuldigingen via een videogesprek met de Magistrate Court of Victoria op dinsdag. Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden Heun een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

Levenslang

Volgens het Australische wetboek van strafrecht is de maximale straf voor het verhandelen van een commerciële hoeveelheid gecontroleerde drugs levenslange gevangenisstraf. De volgende rechtbankdatum van Heun is 11 november. Dat is wanneer de aanklager en de verdediging informatie aan de rechter zullen presenteren voordat die rechter een beslissing neemt over een vonnis.

Heun stond bij diverse bekende MMA-organisties in de ring zoals de UFC waar hij deelnam aan The Ultimate Fighter. In 2014 tekende Heun bij WSOF, die niet lag daarna alweer verliet. Na een korte tussensstop bij Road FC in Zuid-Korea tekende hij in 2018 voor PFL.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page