LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel Nieuws
Nieuws

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Jake Heun (33) heeft schuldig gepleit voor de beschuldigingen van handel in cocaïne. De bekende MMA-vechter werd verdacht van het importeren van methamfetamine. Het verhandelen van cocaïne. Er wordt aangenomen dat deze overtredingen hebben plaatsgevonden tussen 2019 en 2020.

Volgens Jack Wannan van Knockdown News heeft Heun schuldig gepleit voor het verhandelen van drugs naar Australië. Heun pleitte schuldig aan die beschuldigingen via een videogesprek met de Magistrate Court of Victoria op dinsdag. Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden Heun een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

Levenslang

Volgens het Australische wetboek van strafrecht is de maximale straf voor het verhandelen van een commerciële hoeveelheid gecontroleerde drugs levenslange gevangenisstraf. De volgende rechtbankdatum van Heun is 11 november. Dat is wanneer de aanklager en de verdediging informatie aan de rechter zullen presenteren voordat die rechter een beslissing neemt over een vonnis.

Heun stond bij diverse bekende MMA-organisties in de ring zoals de UFC waar hij deelnam aan The Ultimate Fighter. In 2014 tekende Heun bij WSOF, die niet lag daarna alweer verliet. Na een korte tussensstop bij Road FC in Zuid-Korea tekende hij in 2018 voor PFL.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws