Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video)

Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video)

Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video)

Dat bokslegende Mike Tyson zijn moves in de ring nog steeds niet verleerd heeft, mocht de Nederlands-Marokkaanse MMA-vechter Ilias Bulaid van dichtbij aanschouwen.

Bulaid die recent zijn succesvolle MMA-debuut maakte bij het Amerikaanse Bellator MMA is wel wat gewend. Naast MMA is hij een begenadigd kickbokser die voor grote organisaties zoals Enfusions in de ring stond. Bulaid was als gast bij Tyson samen met de Marokkaanse UFC-vechter Ottman Azaitar.

Snelheid is alles

Tyson kon het niet na laten de twee topvechters even te laten zien hoe hij keer op keer zijn tegenstander verraste in de boksring. Bewegend als een jonge gazelle liet hij dan ook aan Bulaid en Azaitar zien hoe je met snelheid de helft al gewonnen hebt in een gevecht.

De twee MMA-vechters zullen binnenkort te zien en te horen zijn in de ‘Hot Boxin’ podcast van Tyson, de podcasts van Tyson staan er om bekend niets verhullend te zijn. Rico Verhoeven was recent ook gast van Tyson, die de podcasts opneemt op zijn eigen ranch.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page