Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video)

Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video)

Legende Mike Tyson leert Ilias Bulaid een rondje boksen (video)

Dat bokslegende Mike Tyson zijn moves in de ring nog steeds niet verleerd heeft, mocht de Nederlands-Marokkaanse MMA-vechter Ilias Bulaid van dichtbij aanschouwen.

Bulaid die recent zijn succesvolle MMA-debuut maakte bij het Amerikaanse Bellator MMA is wel wat gewend. Naast MMA is hij een begenadigd kickbokser die voor grote organisaties zoals Enfusions in de ring stond. Bulaid was als gast bij Tyson samen met de Marokkaanse UFC-vechter Ottman Azaitar.

Snelheid is alles

Tyson kon het niet na laten de twee topvechters even te laten zien hoe hij keer op keer zijn tegenstander verraste in de boksring. Bewegend als een jonge gazelle liet hij dan ook aan Bulaid en Azaitar zien hoe je met snelheid de helft al gewonnen hebt in een gevecht.

De twee MMA-vechters zullen binnenkort te zien en te horen zijn in de ‘Hot Boxin’ podcast van Tyson, de podcasts van Tyson staan er om bekend niets verhullend te zijn. Rico Verhoeven was recent ook gast van Tyson, die de podcasts opneemt op zijn eigen ranch.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page