Lastige vent in bus aangepakt: 'Moet een kickbokser zijn' (video) Nieuws
Nieuws

Lastige vent in bus aangepakt: 'Moet een kickbokser zijn' (video)

Lastige vent in bus aangepakt: 'Moet een kickbokser zijn' (video)

Lastig zijn in het openbaar vervoer is niet iets waar je mede passagiers op zitten te wachten. Waar sommige de andere kant op kijken zijn er die actie ondernemen. En desnoods een flink pak slaag uitdelen.

In de video gedeeld door het gerenommeerde social media kanaal Kickboxing TV zien we een man die het spuugzat is dat een of andere lastige vent amok maakt. Als dan ook nog de man in het rood uithaalt met een stoor wordt hij aangepakt.

Mt een snelle actie trekt de man in de korte broek de lastpak diens shirt over het hoofd en geeft hem een knietje. Daardoor zakt de man in elkaar en raakt gedesoriënteerd. ,,De man houdt duidelijk van Muay Thai Kickboksen. Ik vraag me af of niemand zijn collega in de sportschool herkent?", vraagt de plaatser zich af.

De reageerders op de post zijn het eens; ,,De kunst van de acht het kickboksen op zijn best", reageert een volger. ,,Het is duidelijk dat deze man aandachtig naar zijn coach luisterde."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws