LASTIGE KLANTEN: Toptrainer Bert Kops uitsmijter bij supermarkt Nieuws
Nieuws

LASTIGE KLANTEN: Toptrainer Bert Kops uitsmijter bij supermarkt

LASTIGE KLANTEN: Toptrainer Bert Kops uitsmijter bij supermarkt
LASTIGE KLANTEN: Toptrainer Bert Kops uitsmijter bij supermarkt

Zijn sportschool mag dan wel dicht zijn door de coronavirus maatregelen, maar top trainer Bert Kops zet niet bij de pakken neer.

Echt op zijn kont blijven zitten kan Bertje Kops niet die normaliter elke dag in zijn bekende sportschool te vinden is in Amsterdam. De trainer van MMA en kickboks kampioenen heeft een zinvolle dagbesteding gevonden.

Kops die in Purmerend woont springt bij in de supermarkt van een vriend. Deze had last van klanten die zich niet aan de corona maatregelen wilden houden, zoals afstand houden en een winkelkar gebruiken.

Veilig winkelen met Bert Kops

Supermarkt eigenaar en vriend van Kops Jeroen Dieckmann is blij met de hulp van Kops die inmiddels ook een bekend gezicht op tv is. "De mensen herkennen mij en luisteren wel als ik zeg dat de regels gevolgd moeten worden," zegt Kops.

Team Kops had eigenlijk bij Bellator moeten vechten waar MMA-vechter Gegard Mousasi de kooi in had gemoeten, echter gooide het coronavirus roet in het eten. Ook het 35-jarig bestaan van de sportschool valt in het water, maar dat zal Kops na de crisis gaan vieren. Voorlopig is het veilig winkelen in Purmerend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws