Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)
Home / Nieuws / Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet, videobeelden worden dan ook vaak massaal gedeeld. De vraag is waarom mensen vaak filmen maar niet ingrijpen zoals in bovenstaande video. Als je kunt filmen kun je ook de politie bellen tenslotte.

In de video is te zien dat een oudere man ruziet met een jonger persoon. De situatie loopt uit de hand als de oudere man een mep uitdeelt. Dit levert een gevecht op welke al snel escaleert als een andere knaap zich er mee bemoeit en zelfs kopschoppen uitdeelt.

Oneerlijk

De vechtende jongeman duwt zijn helper weg, waarschijnlijk niet uit medeleven maar omdat hij zelf de actie af wil maken. Ondertussen wordt en vrolijk door gefilmd en commentaar gegeven. Uiteindelijk besluit een andere oudere man in te grijpen en druipen de jongen mannen af op hun fietsjes.

Dat het laf is om een ouder iemand aan te vallen en zo bruut in elkaar te slaan staat buiten kijf. Wat de ruzie veroorzaakte is niet duidelijk en was het waarschijnlijk niet slim van de oude man om uit te halen.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page