LAFFE AANVAL: Bokskampioen Tyson Fury woest (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / LAFFE AANVAL: Bokskampioen Tyson Fury woest (video)

LAFFE AANVAL: Bokskampioen Tyson Fury woest (video)

De Engelse bokslegende Tyson Fury is hard aan het trainen voor zijn debuut bij de Amerikaanse pro-wrestling organisatie WWE.

Tijdens de training van Fury in het Performance Center van de WWE voor zijn aankomende wedstrijd bij Crown Jewel, werd Fury aangevallen door zijn tegenstander Braun Strowman.

Strowman verblindde Fury en liet ‘The Gypsy King’ furieus achter nadat deze compleet verrast werd door de brute aanval van Strowman. Beide giganten staan op scherp voor hun gevecht welke zal plaatsvinden op 31 oktober 2019 in King Fahd International Stadium in Riyadh, Saoedi-Arabië.

Meer bekendheid

Er staat de fans van het pro-wrestling nog wat te wachten als het op deze manier al tot een confrontatie komt. Fury heeft aangegeven ook tegen UFC-veteraan Cain Velasquez de worstelring in te willen. Maar eerst zal hij Strowman het hoofd moeten beiden.

ZIE OOK >> Bokslegende Tyson Fury maakt overstap naar de WWE

Er wordt beweerd dat de stap van Tyson naar het worstelen is bedoeld om hem meer bekendheid te geven onder het Amerikaanse publiek voordat hij in een bokswedstrijd een rematch aangaat met Deontay Wilder. 12 november houdt de WWE in de ZiggoDome, Amsterdam een groot event, met een groot aantal sterren.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page