Video: Lafaard schopt vriendin van achter in haar gezicht! Nieuws
Nieuws

Video: Lafaard schopt vriendin van achter in haar gezicht!

Video: Lafaard schopt vriendin van achter in haar gezicht!

Soms vraagt men zich echt af, wat er door je hoofd moet gaan als je zo laf bent!

Deze video is echt verschrikkelijk, om eerlijk te zijn. Ik hoop dat deze lafaard dan ook een koekje van eigen deeg krijgt! Via twitter ging de video viraal de afgelopen dagen! Naar verluidt heeft de dader geprobeerd het filmpje van internet te laten verwijderen, maar via twitter en ander social kanalen is het nog wel te zien.

Een lesje leren

In deze clip uit Rusland is een jonge vrouw omringd door haar vriendje en zijn vrienden, maar in plaats zijn relatie met haar uit te maken, en door te gaan met zijn leven, beslist deze laffe aap dat de beste manier om haar een lesje te leren, een trap naar het hoofd is. Met een flinke headkick vloert hij het verbaasde meisje.

Vernedering ten top

Ten eerste proberen hij en zijn vriendjes het arme meisje te vernederen door haar te zeggen dat zij een hoer is. Maar dat is niet genoeg voor deze lummel, dus besluit hij om haar naar het hoofd te schoppen als ze niet kijkt. Als reden voor zijn laffe aanval gaf hij aan dat zijn vriendin vreemd was geweest met twee andere jongens!

Om het filmpje alsnog te bekijken klik op onderstaande twitter post, let het bevat schokkende beelden!

sfsfsf

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws