LAAT UW STEM HOREN: Enquete omtrent steunpakket sportscholen Nieuws
Nieuws

LAAT UW STEM HOREN: Enquete omtrent steunpakket sportscholen

LAAT UW STEM HOREN: Enquete omtrent steunpakket sportscholen
LAAT UW STEM HOREN: Enquete omtrent steunpakket sportscholen

Vrijdag 22 mei hielden een aantal sportscholen en bekende vechters een demonstratie in Den Haag. Op de Koekamp was te zien dat sporten op 1.5 meter goed mogelijk is.

Een van de organisatoren Satisch Jhamai werd achteraf benaderd door enkele kamerleden in navolging van de demonstratie. "Naar aanleiding van onze vechtsport demonstratie van afgelopen vrijdag 22 mei jongstleden, ben ik benaderd. "

Laat uw stem horen

"En wel door enkele Kamerleden van oppositie partijen, die ook het sport portefeuille in hun beheer hebben, "zegt Jhamai in een bericht aan mede sportschoolhouders.

De kamerleden willen via de enquete inventariseren hoe de sportschoolhouders over de steun van de overheid denken."De vragen worden volgend week donderdag schriftelijk in de kamer behandeld. Laat uw stem horen!"zegt Jhamai.

Veel sportscholen zullen omvallen

De stem van de spotscholen worden dus door de oppositie partijen serieus genomen. Dus bent u eigenaar van een sportschool doe mee aan de enquete. Deze vindt u door hier te klikken.

Maandag werd bekend dat het Outbreak Management Team niet van plan is om positief te adviseren richting het kabinet om de deuren voor 1 september open te doen. Dit houdt in dat veel sportscholen zullen omvallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws