'Laat los!' TikTok-ster met grote bek legt het af tegen MMA-vechter (video) Nieuws
Nieuws

'Laat los!' TikTok-ster met grote bek legt het af tegen MMA-vechter (video)

'Laat los!' TikTok-ster met grote bek legt het af tegen MMA-vechter (video)

Kristijan Jevdjovic de populaire TikTokker, besloot zichzelf te testen en stemde ermee in om vijf rondes te sparren tegen een professionele MMA-vechter Marko Bojkovic. De MMA-vechter is een lichtgewicht uit Belgrado, Servië met de bijnaam 'The Skull Crusher'.

We zien wel vaker gevechten tussen influencers en pro-knokkers. Jevdjovic dacht wel even The Skull Crusher te verslaan. Op social media had de TikTokker dan ook een redelijk grote mond en schepte flink op over zijn vecht kwaliteiten. Bojkovic heeft niet voor niets een heftige bijnaam en toonde geen genade voor de TikTokker.

Het ging er fel aan toe en het leek er even op dat Bojkovic zijn verwoestende wurggreep niet los wilde laten. ,,Respect voor deze man, hij stond achter zijn woorden en kwam naar de sparring sessie", verklaarde Bojkovic achteraf die zei maar op 10% van zijn vermogen te hebben gevochten. En dat was maar goed ook......

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws