'Laat je vaccineren'! Doodzieke bokskampioen doet oproep (video)
Home / Nieuws / ‘Laat je vaccineren’! Doodzieke bokskampioen doet oproep (video)

‘Laat je vaccineren’! Doodzieke bokskampioen doet oproep (video)

Luis Palomino is niet voor een kleintje vervaard. De Bare Knuckle bokskampioen vocht voor zijn leven tegen Covid-19 en doet nu een dringende oproep. Laat je Vaccineren voordat je er aan dood gaat.

De COVID-19 Delta variant heeft de BKFC-kampioen in het ziekenhuis doen belanden. Palomino, een vechter met 43 professionele mixed martial arts-gevechten en een bokskampioen met blote knokkels, ligt nu in het ziekenhuis met de zware gevolgen van het virus, waaronder het 12 dagen lang niet kunnen eten.

Palomino, 40, is nog niet zo lang geleden overgestapt naar de bare knuckle bokswereld. In slechts zijn tweede gevecht won hij de BKFC lichtgewicht titel en bleef hij ongeslagen in vier gevechten bij de organisatie. In het ziekenhuis dringt aan op vaccinaties terwijl hij vecht tegen de COVID-19 Delta variant.

Neem het serieus

Gisteren deelde Palomino een video vanuit zijn ziekenhuisbed via Instagram waarin hij zijn huidige situatie beschrijft: ,,12 dagen geen eten, slokjes water, enorme hoofdpijn, pijn in het lichaam, koorts vanaf de eerste dag nog steeds vandaag, rillingen, niet langer slapen dan 2/3 uur, ontsteking van de alvleesklier, diarree zuiver water begon net te kalmeren met medicatie”, schrijft Palomino.

,,De lijst gaat maar door DIT IS GEEN GRAP LAAT JE ZO SNEL MOGELIJK VACCINEREN.
Ik ben een mothaf*cking kampioen en dit zal me niet verslaan. Ik kom heel snel terug, bedankt allemaal voor je eindeloze liefde en steun. Je geeft me kracht dank je God zegene jou en de jouwen. “

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page